044 50 50 60 WhatsApp

Zgjedhje e zgjuar për blerësin e zgjuar!

Life-Now

Shiko të gjithë ofertat

Transformo përvojën tënde të blerjeve me aplikacionin Myiute.

Përjeto lehtësinë e pagesës për blerjet e tua pa pasur nevojë për të përdorur para fizike, rimbush llogarinë, transfero para dhe Paguaj Tani nga telefoni për produkte dhe shërbime.

Paguaj Më Vonë me 0% interes, merr miratim të menjëhershëm të kredisë dhe shumë më tepër – të gjitha në një vend.

Limiti i Shpenzimit

Apliko për Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko sa para të presin! Nëse shkon të blesh dhe dëshiron të Paguash Më Vonë me këste ose ke nevojë për para, Limiti yt i para-miratuar i Shpenzimit të garanton një shumë të premtuar menjëherë. Aplikimi për Limitin e Shpenzimit është i shpejtë dhe falas – ti paguan vetëm sipas planit të ripagimit kur e përdor vërtet kreditin e disponueshëm.
Apliko për Limitin e Shpenzimit!