iute

Për blerës të zgjuar

Shiko ofertat

SMART 0% - BLI TANI, PAGUAJ MË VONË

 • Pa kosto!
 • Asnjë pagesë paraprake.
 • Nënshkrim digjital.
 • Aprovim i shpejtë.
 • Oferta të dedikuara në dyqan.
 • Bli Online: paguaj pas
  dorëzimit; ktheje nëse nevojitet.

FLEXI - PAGUAJ ME KËSTE

 • Kosto të ulëta mujore.
 • Paguaje deri në 48 këste!
 • Asnjë pagesë paraprake.
 • Nënshkrim digjital.
 • Aprovim i shpejtë.
 • Oferta të dedikuara në dyqan.
 • Bli Online: paguaj pas
  dorëzimit; ktheje nëse nevojitet.
side

Si të blesh me
iute

 1. Zbulo produktin apo shërbimin tënd mes partnerëve të iute.
 2. Shkarko dhe instalo MyIute app ose identifikohu nëse e ke tashmë.
 3. Nënshkruaj marrëveshjen e huasë në MyIute app.
 4. Bli produktin ose përdor shërbimin.