Lista e dyqaneve partnere:
a2sc Mobile Shop
355 Mobile
3VFejzo
4&+
A&A Security Survey
A&D Celulare
AD Phone Store
AG Celular Repair
AG Computer
Ajsberg Argjendari
AL&ES Service
ALO-ALO
ARGJEND-ONLINE
Aladin
ALB-AM “GLOBE MASS”
Albania Engineering Construction
Albi Dental
ALBITAL – CANON
Alb-Mobile
Aldi Protech
All-In-One
Altinbas
American Pc
Anxhelo Autogas
APstore
Argjendari Class Gold
Argjendari Donaldo
Argjendari Zerja
Ariston Albania
Armis Electronics
Aron mobile
Art mobile
Artist Event
Atlantik
Authorized-Service
Auto Gas
Auto Kleir
Autogas Albania
AXL Mobileri
AZA ELECTRONICS
Babasi Mobile
Baby Merc
Bagit New
Bano Servis
Bao Market
Belba motors
BEN ALB ELECTRONICS
BE-SO ELEKTROSHTEPIAKE
BEST SELLER
Bianka Dental
Blitz Mobile
Blu Computer
Blue filters
Boost Mobile
Bota e femijeve
Brahimi Dent
Buy Smart Store
Cani Mobile
Cara Dental
Cell Point
Celshop
Celular Berat
Celular store
Cera Mobile
Cejku Mobile
City Store
CoCo city
COMMERCEE CORP
Computer Pro
Copier Computer Center
Crew Shop
Dea Dental
Dent Max
Dental Plus
Dental tirana
Dental Tozaj
Dental Turk
Dentos
Dermaplus
Diamond Dental
Diana Dental clinic
Doktor.al sh.p.k
Dori Mobile store
Dormi Bene
Dream Mattress
Dua Celular
DUKANI ELEKTROSHTEPIAKE
Dukati Electronics Store
Duraj Dental
Dyqan Optik
Dyshek Kadri
E Smart
E.N projektim zbatim
E3- Computer
Easy Hajdarasi
Edsi Electronics
Electonic Shop
Elektroitalia
ELEKTROMAGJIA
Elektroshtëpiake Çela
Elektroshtepiake Gjermane
Elektroshtepiake Guce
Elektroshtepiake Hansa
Elektroshtepiake Koliqi
Elektroshtepiake Loca
Elektroshtepiake Sula
Elektroshtepiake Xhari
ELEKTROTEK-TEK
Elezi Computer
Elite Mobile
Eltoni-Redi Autogas
Elvira Hoxhaj
Ent clinic
Enzo Attini
EPOK electronics
Erti Mobile
Ervin Bellova
Estel Yewelry
Estelite Dental clinic
Euro Bekshiu
Euro Komfort
Evi Dental
Fabrika e Ofertave
Fama Tech
Ferma e kafsheve Golem
Fircom Mobile Store
Firma Kushova
First-floor Parket
Fix Mobile Shop
Fliber Sleep
Fonex Durres
Fredi Computer
Fredi Shop
Gaming World
Genti Mobile
German Computers
Gjyms Hana
GLOBAL ELECTRONICS
Global Klima
Go Dental
Go Smart
Gold Invest
Goma Servis Gjyzeli
Gomisteri Alpa
Gorenje
Gotech Electronics
Grand Dental
Green Optika
GSM KLIMAIRE
G-tech Mobile
Hidro Klima
Hidrosanitare Karaj
Hidrosanitare Salillari
Hisense
Hoxholli Mobile
Hyla
i Shop Mobile
Ildi Mobile Store
Ina Nails
Infitech
Intech Store
Introvus Solutions
Iris Mobile
iSmart
Ital Optika
J&B Electronics
JD EXPERT ELEKTROSHTEPIAKE
JD phones
Joka Dent
Jona Dent
Juli Mobile
Jysk
Kaci Mobile
Kacmoli Store
Kala Mobile
Kamera&Mobile
Kanxha Store
Karcini Dent
Kapri Mobileri
Keqi Mobile Shop
Kerciku Dental
King Mobile
Klevi mobile
KLIMA TEKNIKA TB2
Klinika A-dent
Klinika Ardent
Klinika Bakaj
Klinika Dentare Andent
Klinika Hashoti
Klinike Dentare Elvira Hoxhaj
Klinike Dentare Tola
Kolombo Agjensi
Komuna Phone
Kondicionere Mone
Kreo Servis
Lavender Clinic
Lazaj store
Light Mattress
Loka Motor
Luis Medical Center
Luka Mobile
Lux Mobile
LV4tech
Magazina Ofertave
Mali Dental
Maradona Mobile Store
Mario Clima
Market Hub
Master Phone
Materiale Ndertimi Doku
Max Optika
Media Flex
Mega Electro
Megacom
Megatek
Melvinflex
Mentor
Mi.Al
Miele Gjirokastër
Mio Materasso
Miri Shop
Mita Store
Mobi Center
Mobil Shop 99
Mobil City
Mobile Arena
Mobile Çela
Mobile City Klajdi
Mobile One shop
Mobile Phone Tani
Mobile Service A Gjonaj
Mobile Shop
Mobileri 344
Mobileri Aliko
Mobileri Bare
Mobileri Berti
Mobileri Bledi
Mobileri Buzakaj
Mobileri Ermik
Mobileri Eva 1
Mobileri Eva 2
Mobileri Gjoni
Mobileri Halili
Mobileri Kapri
Mobile Kanxha
Mobileri Latifi
Mobileri Lux
Mobileri Masha Andi
Mobileri Meha
Mobileri Shkira
Mobileri Simaku
Mobileri Suli
Mobileri Tona
Mobile Store
MobileZone
Mobil-Net
Mobil-tech
MobiTech
Modastika
Moto Eri
Moto Sulaj
Musa Dental
My Jysk
My Melvinflex
My Optika
My Phone
NEPTUN
Natura
Next Store
NikOptika
Nova Electronic
Nova Home
One Clik
One phone Mobile
One smile dental
One Shop
Online Marketing Academy
Onphone
Optik Dhamo
Optika 1
Optika Fredi
Optika Gjermane
Optika Luani
Optika Shqiptaro-Gjermane
Optika.al
Oriflex
Orjefon
OZONE ELECTRONICS
PC Store
Pet House Tirana
Phone home
Phoneservice Fonex
Phoneshop
Phoneshop Albania
Phonetarget
Phonex
Platinium
Plus 1
Preciosa Teg
Premium Watches
PrimoAL92
Pro Shop Servis
Pro-tech
R&R Computers
Redi Motor
Redline
Redmobo
Redstore
Refo Celular
Reg store
Rei Store
Rexhepi Mobile
Ritello
Rivaldi Watches
Roboclean
Rodi optik
Rreze Dent
Santeplus Santep clinic
Saturn
Saturn Day
Servic Celular
Service Technology
Servis Cel Vlora
Servis Cell
Servis Celular
Servis celular 04
Servis Celular- Rimbushje Elektronike
Servis Celulare Roskovec
Servis Celularesh Festimi
Servis celularesh Kristi
Servis Enea
Servis Ervin
Servis Gjergji
Servis Goga
Servis Kompjuterash Nushi
Servis Mobile
Servis Mondi
Servis Friends
Servis Store
Servis Vani
Seven Phone Shop
Shaga Sh.p.k
Shahini Dental
Shein
Shpella Blu
Shop Mania
Shpresa Al Computer
Sitel
Six Phones
Skin Pro line
Sky-Life
Sky-Tech
Smart Mobile
Smart Store
Smart Store Albania
Smart Zone
Smarttronic
Sokoli Dent
Star Mobile Servis
Style Mobile Shop
Sulollari grup
Superior Group
Supermart
Surrideo Dent
Tatto Brand
Tattoo
Tech Spot
Tech Store
Technophone Lushnje
Techtronic Online
Tekom Store
Telemarket Shop
TEOREN
The Smartphone Shop
Tigo servis celular
Tili Mobile
Tirana Dental Care
Toni Electronics
Top Optik
TOP SELLER
Tr3bit Mobile
Tufina
Tutto Capsule
UBI Group
Univers
Vatanmed
Vegla Pune Fier
Vegla pune Sopaj
Verde Watches
Vini Klima
Vip Mobile
Vip Optic
Visi Celular
Vista e Vita Clinic
Vitapur
Viktori Mobile Shop
West Telecom
WORLD CYCLE SH.P.K
Xhema-mobile
YKM Clinic

Rregullorja e lojës

Hartuar në përputhje me Ligjin “Për Lojërat e Fatit në Republikën e Shqipërisë”, Nr. 155/2015 dhe kërkesave të Vendimit Nr.196, Datë 15/03/2017 të Këshillit të Ministrave “Për Përcaktimin e Mënyrave, Formave, Kritereve dhe Rregullave për Organizimin e Lojërave të Fatit Promocionale”.

Kjo rregullore (“Rregullorja”) ka për qëllim të vendosë rregulla të qarta për organizimin dhe zhvillimin e Lojës Promocionale “Llotaria iutePay back to school” organizuar nga IuteCredit dhe për pjesëmarrësit në të, dhe është e vlefshme për kohëzgjatjen gjatë së cilës do të zhvillohet Loja Promocionale.

Loja promocionale “Llotaria iutePay” organizohet dhe zhvillohet nga Iutecredit Albania, me seli në adresën Rruga Andon Zako Cajupi, Tiranë, Shqipëri me NIPT L42011023U regjistruar si subjekt tatimpagues në Drejtorinë Rajonale Tatimore të Tatimpaguesve të Mëdhenj, Tiranë me Administrator Z. Akan Ajdini.

Territori në të cilin do të zhvillohet Loja Promocionale do të jetë gjithë Shqipëria, nëpërmjet rrjetit të partnerëve që ofrojnë blerjen e produkteve me këste.

Me anë të kësaj Loje Promocionale, IuteCredit Albania ka për qëllim të promovojë markën e iutePay, shërbimin e saj të pagesave me këste dhe misionin e saj për t’i ofruar klientëve eksperiencë të jashtëzakonshme.

Neni 1. Lloji i Lojës Promocionale, çmimet dhe kushtet e pjesëmarrjes

Loja Promocionale është konceptuar si një lojë fati promocionale, në të cilën do të marrin pjesë të gjithë klientët që kanë aplikuar në një nga partnerët e listuar të IuteCredit, nga 5 Shtator deri në 15 Tetor 2022 në të gjithë kanalet e aplikimit në IuteCredit sipas kushteve më poshtë: 

ÇmimetKusht për pjesëmarrje
5 Çmime specifikuar si më poshtë: 1 Macbook Air; 1 Ipad; 1 Iphone 13; 1 Apple watch; 1 Air Pods.    Do kualifikohen të gjithë klientët që kanë bërë një aplikim të sukseshëm në listën e partnerëve iutePay.            

Neni 2. Kohëzgjatja e lojës promocionale

Aplikimet për shorte do të jenë të vlefshme përgjatë periudhës 5 Shtator deri në 15 Tetor.

Fituesi do të përzgjidhet në datë 18 Tetor, në orën 10:00 am pranë zyrave qendrore të IuteCredit Albania sh.a. Fituesi do të lajmërohet me anë të një telefonate në numrin e telefonit të deklaruar në aplikim.

Neni 3. Pritshmëritë për pjesëmarrje në Lojën Promocionale

Për Lojën Promocionale “Llotaria iutePay” pritet të jenë përafërsisht 3,000 klientë pjesëmarrës në shorte.

Neni 4. Regjistrimi në Lojën Promocionale

Çdo klient që plotëson kushtet e pjesëmarrjes në lojë sipas nenit 1 më sipër, automatikisht bëhet pjesë e Lojës Promocionale, pa asnjë kosto shtesë.

Çdo klient mund të refuzojë të përfshihet në lojë, me anë të një kërkese drejtuar pranë njërës prej degëve të IuteCredit Albania Sh.a. Në rast të kërkesave të klientëve për të mos u përfshirë në këtë Lojë Promocionale, IuteCredit nuk do t’i përfshijë ata në përzgjedhjen që bëhet për shpalljen e fituesve.

Në të kundërt, klientët prezumohen së kanë dhënë miratimin e tyre për përfshirjen në këtë Lojë Promocionale duke pranuar automatikisht rregullat dhe mekanizmin e Lojës Promocionale.

Neni 5. Përzgjedhja e fituesve

Përzgjedhja e fituesve do të zhvillohet në zyrat e IuteCredit në datën 18 Tetor 2022, në orën 10:00 AM. Shorteu do të hidhet nëpërmjet një globi transparent, ku prej tij do të përzgjidhen fituesit për secilin çmim të përshkruar më sipër në nenin 1. Për të gjithë klientët pjesëmarrës në lojën promocionale, do të printohet një “kupon” me numrin e telefonit dhe numrin e referencës së kredisë pjesëmarrëse në lojë sipas rregullave këtu, në këtë rregullore shpjeguar.  Të gjithë kuponat e printuar do të futen në globin transparent për t’u përzgjedhur gjatë shorteut.

Neni 6. Njoftimi i fituesit

Fituesi do të njoftohet me anë të një telefonate nga Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit të IuteCredit. Për të fituar, personi i zgjedhur duhet t’i përgjigjet thirrjes, për të përfituar çmimin.

Neni 7. Regjistrimi i Fituesit

Fituesit e përzgjedhur nga sistemi dhe njoftuar me anë të telefonatës nga Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit të IuteCredit do të përfitojnë një nga çmimet pjesë e këtij shorteu, specifikuar në Nenin 1. Në rast se klienti nuk i përgjigjet telefonatës apo për ndonjë arsye tjetër nuk kualifikohet si fitues (sipas Nenit 8 në këtë rregullore), atëherë fitues do të përzgjidhet referenca zëvendësuese. Gjatë shorteut do të përzgjidhen edhe 5 referenca rezervë, të cilat do të përdoren si fitues zëvendësues në rast se fituesi i parë nuk kualifikohet për ndonjë arsye specifikuar në këtë rregullore.

Neni 8. Rastet kur fituesi i përzgjedhur gjatë shorteut nuk kualifikohet

  1. Nëpërmjet kësaj rregullore të lojës, IuteCredit përcakton se do të përjashtohen nga cilësia “fitues” dhe nuk do të kualifikohen si të tillë për të tërhequr “çmimin”, në rastet si vijon:
  2. Fituesi nuk i përgjigjet telefonatës njoftuese për shpalljen fitues;
  3. Fituesi nuk paraqitet për tërheqjen e çmimit;
  4. Fituesi refuzon çmimin;
  5. Fituesi është klient në vonesë pagese – në këtë rast, klienti fitues nuk mund të tërheqë çmimin pa paguar detyrimet në vonesë ndaj IuteCredit Albania Sh.a;
  6. Fituesi nuk është i pajisur me dokument të vlefshëm identifikimi në momentin e tërheqjes së çmimit;
  7. Fituesi refuzon të nënshkruajë procesverbalin e tërheqjes së çmimit.

Neni 9. Përjashtimi nga përgjegjësia

IuteCredit nuk do të jetë përgjegjës për fituesit të cilët nuk kanë dokumentat e nevojshme, dhe/apo nuk regjistrohen sipas procedurës së regjistrimit në paragrafin “Regjistrimi i Fituesve” më sipër; nuk ka dokument të vlefshëm identifikimi; refuzon të nënshkruajë deklaratat apo procesverbalin e tërheqjes së çmimit, është kredi jo performuese.

Çmimi nuk mund të tërhiqet nga palët e treta të cilët nuk kanë fituar dhe as nuk mund të konvertohet në rimbursim me para në dorë.

Neni 10 Ruajtja e dokumentacionit

I gjithë dokumentacioni i Lojës Promocionale, qoftë ky elektronik dhe/ose fizik (mënyra e zhvillimit, numri i pjesëmarrësve, çmimet e shpërndara, emrat dhe adresat e fituesve) do të ruhen për një periudhë jo më pak se 6 (gjashtë) vjet.

Neni 11. Të Ndryshme

IuteCredit rezervon të drejtën për të ndryshuar një apo disa nga kushtet e kësaj Loje Promocionale duke marrë miratimin paraprak të institucioneve përkatëse.

IuteCredit rezervon të drejtën për të publikuar informacion në lidhje me fituesit. Në rast se kjo nuk është e pranueshme, fituesit duhet të njoftojnë paraprakisht IuteCredit, në momentin kur lajmërohen se janë fitues.

Duke marrë pjesë në Lojë dhe/ose duke u shpallur fitues, pjesëmarresit pranojnë të jenë pjesë e aktiviteteve promocionale të organizuara nga IuteCredit dhe që emri dhe imazhi i tyre të shfaqet dhe të publikohet në kuadrin e fushatave aktuale dhe të ardhshme të IuteCredit, në faqet e internetit të IuteCredit, dhe në rrjetet sociale si Facebook, Instagram, LinkedIn.

Rregullorja e Lojës Promocionale do të publikohet në faqen e internetit të iutePay, www.iutepay.al.

Informacioni mbi lojën mund të merret gjithashtu duke telefonuar në Kujdesin e Klientit të IuteCredit në numrin zyrtar 044505060.

Merret e mirëqenë që të gjithë pjesëmarrësit në këtë Lojë Promocionale të kenë lexuar dhe pranuar kushtet e mësipërme.

IuteCredit Albania sh.a.