Kjo rregullore ka per qëllim të vendosë rregulla të qarta për organizimin dhe zhvillimin e Lojës Promocionale “Llotaria iutePay, Mars 2023” organizuar nga IuteCredit dhe për pjesëmarrësit në të, dhe është e vlefshme për kohëzgjatjen gjatë së cilës do të zhvillohet Loja Promocionale.Territori në te cilin do të zhvillohet Loja Promocionale do të jetë gjithë Shqipëria, nëpërmjet *rrjetit te partnerëve që ofrojnë blerjen e produkteve me këste, sipas listës më poshtë.

  • Lloji i Lojës Promocionale, çmimet dhe kushtet e pjesëmarrjes

Loja Promocionale është konceptuar si një lojë fati promocionale në të cilën do të marrin pjesë të gjithë klientët që kanë bërë një aplikim të suksesshëm kredie në një nga partnerët e listuar të iutePay, nga 1 Mars deri në 31 Mars 2023. Do të përzgjidhen, 3 fitues, të cilët, do të përfitojnë 100% të vlerës së kredisë së marrë. Fituesi do të lajmerohet me anë të një telefonate në numrin e telefonit të deklaruar në aplikim.

  • Regjistrimi në Lojën Promocionale

Çdo klient që plotëson kushtet e pjesëmarrjes në lojë sipas pikës me sipër, automatikisht bëhet pjesë e Lojës Promocionale. Çdo klient mund të refuzojë të përfshihet në loje, me anë të një kërkese drejtuar IuteCredit sha. Në këtë rast, IuteCredit, nuk do t’i përfshijë ata në perzgjedhjen që behet për shpalljen e fituesve.Në të kundërt, klientët prezumohen së kanë dhënë miratimin e tyre për përfshirjen në këtë Lojë Promocionale duke pranuar automatikisht rregullat dhe mekanizmin e Lojës Promocionale.

  • Përzgjedhja e fituesve

Pëzgjedhja e fituesve do të zhvillohet në zyrat e IuteCredit sipas më poshtë:

Hedhja e shorteut, fituesi 1, në datë 15.03.2023 ora 11:00am.

Hedhja e shorteut, fituesi 2 dhe 3, në datë 05.04.2023 ora 11:00am. 

Metodika e përzgjedhjes së fituesit do të jetë formula Randbetween në Excel. Procesi do të filmohet dhe do të protokollohet.

  • Njoftimi i fituesit

Fituesi do të njoftohet me anë të një telefonate nga Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit të IuteCredit. Për të fituar, personi i zgjedhur, duhet t’i përgjigjet thirrjes.

  • Regjistrimi i Fituesit

Fituesit e përzgjedhur nga sistemi dhe njoftuar me anë të telefonatës nga Shërbimi i Kujdesit ndaj Klientit të IuteCredit do te perfitojnë cmimin pjesë të këtij shorteu, specifikuar më sipër. Në rast se klienti nuk i përgjigjet telefonatës nuk do të përfitojë cmimin dhe  telefonata do të vijoj me fituesin zëvëndësues. Gjatë shorteut, do të përzgjidhen edhe 3 referenca rezervë, të cilat do te përdoren si fitues zëvëndësues, në rast se fituesi i parë nuk përgjigjet në telefon apo nuk i plotëson kushtet.

  • Përjashtimi nga përgjegjësia

IuteCredit nuk do të jetë pergjegjës për fituesit të cilët nuk kanë dokumentat e nevojshme, dhe/apo nuk regjistrohen sipas procedurës së regjistrimit në paragrafin “Regjistrimi i Fituesve” më sipër; nuk ka dokument të vlefshëm identifikimi; refuzon të nënshkruajë deklaratat apo procesverbalin e tërheqjes së cmimit apo është kredi jo performuese. Çmimi nuk  mund të tërhiqet nga palët e treta të cilet nuk kanë fituar dhe as nuk mund të konvertohet në rimbursim me para në dorë.

  • Të ndryshme

IuteCredit rezervon të drejtën për të ndryshuar një apo disa nga kushtet e kësaj Loje Promocionale duke marrë miratimin paraprak të institucioneve përkatëse.IuteCredit rezervon të drejtën për të publikuar informacion në lidhje me fituesit. Në rast se kjo nuk është e pranueshme, fituesit duhet të njoftojnë paraprakisht IuteCredit, në momentin kur lajmërohen se janë fitues.Duke marrë pjesë në Loje dhe/ose duke u shpallur fitues, pjesëmarresit pranojnë të jenë pjesë e aktiviteteve promocionale të organizuara nga IuteCredit dhe qe emri dhe imazhi i tyre të shfaqet dhe të publikohet në kuadrin e fushatave aktuale dhe të ardhshme të IuteCredit.

Informacioni mbi Lojën mund të merret gjithashtu duke telefonuar në Kujdesin e Klientit të IuteCredit në numrin zyrtar 044505060.

*Lista e dyqaneve partnere iutePay :

2scphone
344mobileri
355 Mobile
3Amobile
3VFejzo
4 & + sh.p.k
A & A SECURITY SURVEY  SH.P.K
A L D E O S SH.P.K
A&D Celulare
ABITA
AD phone store
Adelina Miftari PF
Adem Kurteshi PF
a-dent
Admir Dumaj PF
AG Celular Repair
AG COMPUTER SH.P.K
Agron Mobile
Aida Meco Pf
AJET RIRA PF
Ajsberg Argjendari
AL&ES Service
Aladini
Alb Electronics
ALB-AM “GLOBE MASS”
Alban Sakti Pf
Albana Buzheri PF
Albania Engineering Construction
Alberto Bardhi PF
ALBI & GERTI SH.P.K
Albi Dental
Albion Laho Pf
ALBITAL – CANON  SH.P.K
Alb-Mobile
ALDI ALLKO PF
Aldo Bano pf
Aleks Gjinaj Pf
Alenti Panajoti PF
Alfons Haxhillari Pf
ALFRED KADRIU pf
Alfred Karaj Pf
Algert Afesllari pf
Algert Dervishi  Pf
ALGORITMO sh.p.k
ALIKO & MOBIL   SH.P.K
Alketa Puqe Pf
All-In-One
ALMIVA LLACI PF
ALPA sh.p.k
ALTIN HYSA PF
ALTIN KARAJ PF
Altin Keqi Pf
Altinbas
Altiona Hoxha PF
ALVI BEGOLI PF
Amarildo Çaka pf
Amarildo Musta Pf
Amarildo Xhezari Pf
American PC
Ana Gjymshani Pf
Ana Keqi PF
ANDENT dental clinic sh.p.k
Andi Allko PF
Andi Hoxha PF
Andi Lici Pf
Andiola Lyla PF
ANDREA SALILLARI SH.P.K
Andromahi Xhumba Pf
Anila Yzeiraj Pf
Anisa Drini Pf
Anjeza Prifti Pf
Antonio Gjini Pf
Anxhelo Autogas
APstore
ARBEN DOKO PF
Arben Kuçaj PF
Arber Dodaj PF
Arbi Prifti pf
ARDENO SH.P.K
City Coco Albania
Ardian Cela Pf
Argjendari Class Gold
Argjendari Donaldo
Argjendari Qordja
Argjendari Zerja
Arialdo Nikolli PF
Arilda Bruci Pf
Ariston Albania
ARJAN LATIFI PF
Arman Kanxha
Armando Danaj Pf
Armando Drita Pf
Armis Electronics
Aron mobile
Art mobile
ARTAN GOXHAJ Pf
Artist Event
Artur Sula Pf
arturi-mobile
Atlantik SH.A
Authorized – Service
Auto Gas
Auto Kleir
Auto-class
Autogas albania
Autogas-albania
autogasmema
Autoservis Bushati
AXL Mobileri
AZA ELECTRONICS
B&B-mobileshop
Babasi Mobile
Bagit New
Bajame Kordalli pf
BAJRAM KURTI SH.P.K
BAKAJ sh.p.k
Bano Servis
Bedrie Lleshi
Belba motors
belbamoto
BELLE VUE SH.P.K
BEN ALB  SH.P.K
BEN ALB ELECTRONICS
Beqo Sh.p.k
Besart Zharra PF
BESJANA & FV sh.p.k
Besmir Bitraku Pf
Besmir Okaj PF
Besmir Teqja Pf
Besnik Kala
BE-SO ELEKTROSHTEPIAKE
BEST SELLER
Betim Ajazi Pf
Bianka Dental
Bianka Prifti Pf
Bike Store Albania
biote
Bledar Baraku Pf
Bledi Sada Pf
Blenard Qerimi Pf
Blerim Hidri Pf
Blerim Spahiu Pf
Blerina Goxha PF
Blerta Fejzo
Blitz Mobile
Blu Computer
Blue filters
Boost Mobile
Borneo Muka PF
Bota e femijeve
Brahimi Dent
Brian Merkja Pf
Bullo Alikaj PF
Buy Smart Store
canimobile
Cara Dental
Carkanji Jewellery
Cash Partner VALBONA BANI PF
Cash-Zhuljeta Guri PF (ATM, C, D, E)
Cela Mobile
Cell Point
Celshop
celshop-taulant
Celular Berat
Celular store
celularberat
Cera Mobile
City Store
class-gold
Climatech
CoCo city
Comodita
Computer Pro
Copier Computer Center
Crew Shop
crewshop
d.s.p-durres
Daniel Sulaj Pf
Daniela Elbasani PF
Danjel Prenga  Pf
Dasel Mati Pf
David Delhysa PF
DDS sh.p.k
Dea Dental
Deni Coka PF
Denis Gjolla Pf
Denis Shaba PF
Dent Max
Dental Plus
Dental tirana
Dental Tozaj
Dental Turk
dental-tirana
dentaltozaj
dent-max
Dentos
Dermaplus
DERMAPLUS SH.P.K
Deshira Muca Pf
Detion Kerciku pf
Diamond Dental
Diana Dental clinic
DILO DENTAL CENTER
Dionis Avrami
Doktor.al sh.p.k
Donald Hoxha pf
Donald Kalemi  Pf
Doraldo Zeneli Pf
Dori Mobile store
Dorian Çollari PF
Doris Doku pf
Dorjan Brinja Pf
Dormi Bene
Dream Mattress
Drilon Gjuta Pf
Dritan Ferati Pf
Dritan Gjergji Pf
Dua Celular
DUKANI ELEKTROSHTEPIAKE
DUKANI sh.p.k
Dukati Electronics Store
Duraj Dental
Dyqan Optik
dyrmishistore
Dyshek Kadri
E Smart
E.N projektim zbatim
E3- Computer
edi-shop
Edison Çela
Edison Egerci Pf
Edison Guni PF
Edlard Vodollari PF
Edlira Truka Pf
Edmond Caushaj Pf
EDMOND KUSHOVA PF
Edmond Senja Pf
Edsi Electronics
Edsi Mënaj Pf
eduart Cela Tirane
EDUART TOSKA PF
Eglantina Kote  PF
E-HYSA autoshkoll
Eldona Sipri PF
Electronic Line
ELEKTRO MAGJIA
elektro-gjermane
Elektroitalia
ELEKTROMAGJIA
Elektroshtëpiake Çela
Elektroshtepiake Gjermane
Elektroshtepiake Guce
Elektroshtepiake Hansa
Elektroshtepiake Koliqi
Elektroshtepiake Loca
Elektroshtepiake Sula
Elektroshtepiake Xhari
elektroshtepiake-hansa
elektroshtepiake-xhari
Elektro-Suli
ELEKTROTEK-TEK
Elezi Computer
Artist Event
Elidjon Kajo PF
Elidjon Malo Sh.p.k
Eliona Pjeternikaj PF
Elis Shapka pf
Elisabeta Kanxha Pf
Elite Mobile
Elmira Osmenaj Pf
ELSI KUMARAKU PF
Elton Guce Pf
Elton Meraj Pf
ELTON NDINA Pf
Eltoni-Redi Autogas
Elvin Bashaj Pf
Elvira Hoxhaj
Elvis Fama pf
Elvis Jorgo PF
Elvis Milaqi Pf
EMIGRES SH.P.K
Emilian Qose Pf
Emiliano Mone Pf
Emiljan Shala Pf
Emiljano Gora Pf
Enea Shalari Pf
Enea Vela
Eneida Voda PF
Eneo Llungu  Pf
Enkeleda Jorgoni
Enkelejda Gina PF
Ent clinic
Enton Lulo Pf
Enton Mjetaj Pf
ENVI SHABAJ PF
Enzo Attini
EPOK electronics
Erblin Durici Pf
Erblin Rustani PF
Eriol Loka Pf
ERION SHEHU 1 PF
Eriona Kuqi Pf
Erjola Kopliku PF
ERJON KAPRI Pf
Ermal Rexhepi Pf
ERMASHA sh.p.k
Ermelinda Laza Pf
Erti Mobile
Ervin Bellova PF
Ervin Corbaxhi Pf
Ervin Marku Pf
Ervin Mati Pf
Ervin Meço Pf
Ervis Idrizi Pf
Ervis Kishta PF
Ervis Mlloja Pf
Esmeralda Baci Pf
Estel Yewelry
Estelite Dental clinic
estel-toptani
Etmond Peposhi PF
Euklid Bardhollari Pf
Euro Bekshiu
EURO INFORM SH.P.K
Euro Komfort
EVA KOSTI PF
Evi Dental
Fabrika e Ofertave
Fationa Pregja PF
Fatjon Kucuku PF
Fatmir Lloshi Pf
Ferma e kafsheve Golem
Festim Buzakaj Pf
Fircom Mobile Store
Firma Kushova
First-floor Parket
Fix Mobile Shop
Fliber Sleep
Florenc Bako Pf
Florian Bano Pf
Fonex Durres
Fredi Computer
Fredi Shop
Gaming World
gelosia-ring
Genci Hoxholli PF
Genti Mobile
GENTIAN ELEZI PF
Gentian Tola Pf
Gentiana Puska
Gentiana Seni PF
Gentjan Lanaj PF
German Computers
Germancomp-fushekruje
Gersian Cara Pf
Gjergji
Gjyms Hana
GLOBAL ELECTRONICS
Global Klima
Go Dental
Go Smart
Gold Invest
Goma Servis Gjyzeli
Gomisteri Alpa
Gorenje
gosmartal
Gotech Electronics
Graciano Dhima Pf
Grand Dental
Green Optika
Grestian Muçka Pf
GSM KLIMAIRE
G-tech Mobile
gtsalbania
Hatem Kanaci Pf
Hekuran Qose Pf
Hermes Cepele PF
Hidro Klima
Hidrosanitare Jurgen
Hidrosanitare Karaj
Hidrosanitare Salillari
Hisense
Holsi Karcini PF
Hoxholli Mobile
Hyla
Hysen Kola PF\
I N D A   SH.A
i Shop Mobile
Idaet Tahirllari Pf
IDAJET NOFULLA PF
IFA Albania Sh.p.k
Ildi Mobile Store
ILIR  ELMAZAJ
Ilir Gjyzeli Pf
Ilir Hajdarasi Pf
Ilirian Rexhepi Pf
Ilvana Tralo PF
IMOVLO SH.P.K
Ina Nails
Infitech
Intechonline
Introvus Solutions
Irena Hysotoçi PF
Irini Bitraku
Iris Mobile
Iris Sala Pf
Isloi  Sh.p.k
iSmart
Ismet Tatani Pf
Ital Optika
ITALIAN SOUND sh.p.k
italoptika-selvia
J&B Electronics
JD EXPERT ELEKTROSHTEPIAKE
JD phones
Jeton Xheka Pf
Joka Dent
Jona Dent
Jonian Zaimi PF
Jonida Gjoni Pf
Jorida Shpendi Pf
Juli Mobile
Julian Micani Pf
JULJAN RUSHITAJ
Jurgen Shahini Pf
JYSK
Kaci Mobile
Kacmoli Store
Kadri Zerja Pf
Kala Mobile
Kamera&Mobile
Kanxha Store
KAPRI SH.P.K
Karcini Dent
KASTRIOT KANXHA PF
Kejvi Sulaj Pf
Kenwood
Keqi Mobile Shop
Kerciku Dental
King Mobile
Klajdi Ajazi pf
Klea Burhanli PF
KLEIR-KO  SH.P.K
Klevi Bica Pf
Klevi mobile
Klevis Dushku Pf
KLIMA TEKNIKA TB2
Klinika A-dent
Klinika Ardent
Klinika Bakaj
Klinika Dentare Andent
Klinika Hashoti
Klinike Dentare Elvira Hoxhaj
Klinike Dentare Tola
Kliton Kokomani
Kliton Malaj Pf
KLODIAN BILA PF
KLODIAN KERTUSHA PF
Klodian Meha Pf
Klodian Strori Pf
KLODIANA GJERGJI PF
Klodjana Haxhiaj Pf
Ko Mobile
Koliqi-elektroshtepiake
Kolombo Agjensi
KOMBINAT – SERVIS Sh.p.k
Komuna Phone
Kondicionere Mone
Kreo Servis
Kreshnik Dukati Pf
Kreshnik Ombashi PF
Kridens Kovaci P.F
Krisel Dental
Kristi Sinanaj PF
Kristi Terihati Pf
Kristjan Dukati PF
Kujtim Bica Pf
LABINOT LLESHI PF
Lavender Clinic
Lazaj store
Lejla Shyti PF
Leonard Gjergji PF
Leonora Geci Pf
Leonsio Llushkaj Pf
Light Mattress
Lirie Alia Pf
Liriton Shpk
Loka Motor
Lorenc Karaxha Pf
Lorenso Ismaili Pf
Luan Sulaj PF
Luis Medical Center
Luka Mobile
Lutfi Dervishi Pf
Lux Mobile
LV4tech
M S A 2021 sh.p.k
Magazina Ofertave
MAJLINDA KADRI  PF
Malci-1400
Mali Dental
Maliq Derguti Pf
Malvina Fetai Pf
Malvina Shkira Pf
Maradona Cenolli Pf
Maradona Mobile Store
Margarita Dervishaj PF
Margarita Hasanaj pf
Mariglena Mustafa Pf
Mario Clima
Mario Kuburja PF
MARJANA DHAMO PF
Marjo Kocagogos Pf
Marjus Mita PF
Mark Noli PF
Market Hub
Marsel Kabella PF
Martine Lazri PF
Master Phone
Materiale Ndertimi Doku
Max Optika
Media Flex
Mega Electro
Megacom
Megatek
Megi Lazri PF
Meklaud Gradeci PF
Melvinflex
Mentor Bakalli Pf
Mentor Selmani PF
Meri Yzeiri PF
MERJEME BARDHO PF
Merline Monro
Mersin Cenolli pf
Mi.Al
Miele
Migen Kasaj PF
Mimoza Alimema PF
Mimoza Sulaj pf
Mio Materasso
Miranda Meci PF
MIRELA SPAHIU Pf
Miri Shop
Mirjano Pali PF
Mirush Loca Pf
Mita Store
Mobi Center
Mobil City
Mobil Shop 99
Mobile Arena
Mobile Çela
Mobile City Klajdi
Mobile One shop
Mobile Phone Tani
Mobile Service A Gjonaj
Mobile Shop
Mobile Store
Mobileri 344
Mobileri Aliko
Mobileri AXL
Mobileri Bare
Mobileri Berti
Mobileri Bledi
Mobileri Buzakaj
Mobileri Ermik
Mobileri Eva
Mobileri Gjoni
Mobileri Halili
Mobileri Kapri
Mobileri Latifi
Mobileri Lux
Mobileri Masha Andi
Mobileri Meha
Mobileri Shkira
Mobileri Simaku
Mobileri Suli
MOBILERI TIRANA SH.P.K
Mobileri Tona
mobileri-alvi
mobile-shop100
mobilestore
mobiletani-tr
MobileZone
Mobil-Net
Mobil-tech
MobiTech
Modastika
Monda Babasi Pf
Morena Haska PF
Moto Eri
Moto Sulaj
Muca Sh.p.k
Muhamet Kocibelli Pf
Musa Dental
Musa Xhaferi Pf
Mustafa Gjoka
My Melvinflex
My Optika
My Phone
Myslim Fejzo PF
Myslim Halili pf
mystore-shop
N E P T U N  SH.P.K
Najda Mehaj
Natura
Ndue Bitraj
Neritan Luka Pf
Nertil Skrapalli Pf
New Vision Center Sh.p.k
Next Store
Niklovan Cela Pf
Nikola Nushi Pf
NikOptika
Niman Myzyraj Pf
NOE sh.p.k
Norgen Rustemi Pf
Norik Beqiri Pf
Nova Home
novaelectronics
NOVATEX G.B. COMPANY  SH.P.K
Nuredin Meraj Pf
Olga Durrolli PF
OLKET SHPK
Olsi Salihasi PF
Olsi Sejdi Pf
Olsi Sipri Pf
Olsi Veliko Pf
Olta Gjelaj Pf
Oltion Prifti Pf
One Clik
One phone Mobile
One smile dental
Online Marketing Academy
Onphone
Opti Store Sh.p.k
Optik Dhamo
Optika 1
Optika Fredi
Optika Gjermane
Optika Ime Sh.p.k
Optika Luani
Optika Shqiptaro-Gjermane
Optika.al
OPTO ALBANIA SH.P.K
ora-pasion
Orgeta Dervishi Pf
Oriald Boba PF
Oriflex
Orjefon
Orjola Marishta pf
Ormir Bushati Pf
OZONE
PC Store
PEEKABOOAL
Pellumb Pashaj Pf
Pet House Tirana
Pet Shop
Petraq Sulari pf
Petrit Osmani pf
Phone home
Phone Zone
Phoneservice Fonex
phoneservice-feliks
Phoneshop
Phone-shop-sako
Phonetarget
planet-mobile
Platinium
plus 1
Pranvere Arrnjeti PF
PRATO SH.P.K
Preciosa
Premium Watches
PrimoAL92
Pro Shop Servis
Pro-tech
R&R Computers
Ramiz Celmanaj Pf
RAMIZ HIDRI NEXT sh.p.k
Ramiz Ulliri pf
Redi Motor
Redin Mucaj pf
Redline
redlinedouble
Redmobo
Redona Hasanpapaj
Redstore
Refail Caushaj Pf
Refo Celular
Reg store
Rei Store
REJS Shpk
remidas-argjendari
RIGELS KRAJA PF
Ritello
Rivaldi Watches
Roboclean
Rodi optik
Romario Zeqiraj
Rreze Dent
RUDAJ-PLAST sh.p.k
Rusi EN-DEN
Saimir Brahimi PF
Saimir Nesimi Pf
Sajmir Cejku pf
San Luca Shpk
Santi Zela Pf
Saturn Day
SAVAS UNAL PF
Sebastian Lazaj Pf
Seit Hysa
Servic Celular
Service Technology
Servis Cel Vlora
Servis Cell
Servis Celular
Servis Celulare Roskovec
Servis Celularesh Festimi
Servis celularesh Kristi
Servis Enea
Servis Ervin
Servis Gjergji
Servis Goga
Servis Kompjuterash Nushi
Servis Mobile
Servis Mondi
Servis Vani
servis-goga
Seven Phone Shop
Shaga Sh.p.k
Shahini Dental
SHEFKI BIU PF
Shehu Dental
Shein Boutique
Shkelqim Murataj PF
Shop Mania
Shpetim Shkulaku Pf
Shtaro Sh.p.k
SIGI BABI PF
SIMAKU SH.P.K
SISTECH ALBANIA SECURITY sh.p.k
Sitel
Six Phones
Skin Pro line
Sky-Life
Sky-Tech
Smart Mobile
Smart Store Albania
Smart Zone
Smarttronic
SOKOL SHTYLLA PF
Sokoli Dent
Sokrat Çako
Sonila Brahimaj pf
Spiro Hashoti PF
SPIRO LIGU PF
Star Mobile Servis
Steplon Sh.p.k
STUDIO MODERNA
Style Mobile Shop
SULAJ GROUP  sh.p.k
Sulollari grup
Superior Group
Supermart
Surrideo Dent
Swatch
Tana Merkaj Pf
Tatto Brand
Tattoo
Tech Spot
Tech Store
TECH+  SH.P.K
Technophone Lushnje
Techtronic Online
techtronic14
Tekom Store
Telemarket Shop
TEOREN
Teri Fezga Pf
The Smartphone Shop
Tigo servis celular
Tili Mobile
tinamobile
Tirana Dental Care
Toni Electronics
Top Optik
TOPSELLER
Toptani
Tr3bit Mobile
Tufina
UBI Group
Univers
Urim Musa PF
Vaçe Kasmi
VALA-SARANDE SH.P.K
Vangjel Kona
Vangjel Sinani Pf
VANGJEL TOME & MIMOZA TOME PF
VATANMED
Vegla Pune Fier
Vegla pune Sopaj
Veledin Kotollaku PF
Verde Watches
Vildan Halili Pf
Vilma Çollaku PF
Vini Klima
Vip Mobile
Vip Optic
Visi Celular
Vista e Vita Clinic
Vitapur
Vitor Marku Pf
Vizion Optika Sh.p.k
VLADIMIR KANXHA PF
Vladimir Musta Pf
Vodafone
Vojsava Dodaj Pf
VOX ELECTRONICS ALBANIA SH.P.K
Vullnet Arrnjeti Pf
West Telecom
WORLD CYCLE SH.P.K
Xhema-mobile
Xhuljan Bashllari Pf
Xhuljano Kristo Pf
YKM Clinic
ZHANETA TONA PF
Zhoel Manjani Pf
Zuna Sh.p.k