MyIute
Gjej ofertat më të mira!

Kurseji vetes kohë dhe para.

Përjeto eksperiencën e aplikacionit MyIute në smartphone-in ose tabletin tënd!
Shkarko falas MyIute nga Google Play ose App Store.

Bëhu Klient i iutePay

img

Zbulo produktin apo shërbimin tënd mes partnerëve të iutePay.

img

Shkarko dhe instalo MyIute app ose identifikohu nëse e ke tashmë.

img

Nënshkruaj marrveshjen e huasë në MyIute app.

img

Bli produktin ose përdor shërbimin.

*Para se të aplikoni për një kredi, ju këshillojmë të merrni parasysh mundësitë tuaja financiare për të ripaguar dhe ju lutemi të ndani me ne të gjitha informacionet e sakta dhe të rëndësishme në lidhje me situatën tuaj financiare. Përpara nëshkrimit, ju sugjerojme të mendoni edhe njëherë me kujdes nevojën e përdorimit të produkteve të kredisë. Shembull: një huamarrës i ri për një kredi prej 100,000 Lekë për një periudhë ripagimi prej 12 muajsh duhet të paguaj një këst mujor prej 12,403 Lekë, dhe shuma totale që i nevojitet për të shlyer është 148,845 Lekë deri në fund të kredisë, me NEI 117%. Llogaritja është e përafërt dhe mund të ndryshojë në varësi të kushteve të dhëna për ju dhe vlerësimit tuaj të kredisë.