044 50 50 60 WhatsApp

Bëhu partner

Rrit shitjet shpejt!

Apliko për më shumë
side

Për Partnerin

 1. Rritje e të ardhurave.
  iute rrit vlerën mesatare të blerjes deri në 60%, ofron metodën e pagesës Myiute si kanal shtesë shitjeje dhe e bën më të lehtë marrjen e vendimit të blerjes ose kryerjes së pagesës nga klienti.
 2. Limiti i Shpenzimit.
  +40,000 klientë iute kanë limit të para-aprovuar në Myiute që mund ta përdorin 24/7 në biznesin tuaj.
 3. Rritje e besnikërisë.
  Kërkimet tregojnë se Klientët kanë më shumë gjasa të blejnë përsëri nga një biznes nëse është e mundur të paguajnë me këste pa asnjë tarifë dhe interes. Gjithashtu besueshmëria shtohet falë transparencës në llogarinë e pagesës që Myiute ofron.
 4. Asnjë rrezik.
  Ofrohet siguria maksimale nëpërmjet përdorimit të aplikacionit Myiute ku garantohet regjistrimi dhe identifikimi online përmes teknologjive të avancuara globale. Rreziku i kredisë merret 100% nga iute si dhe ofrohet siguria maksimale në monitorimin e transaksioneve dhe të klientëve në çdo kohë.
 5. Integrim i thjeshtë.
  Përdorimi i sitemeve të iute duke ofruar integrime të thjeshta dhe të shpejta online dhe në dyqanet fizike për shërbimet Paguaj Tani dhe Paguaj Më Vonë.
 6. Kanal shtesë për marketing.
  iute promovon biznesin tënd në mbi 500,000 klientë çdo muaj.
 7. Më pak përpjekje.
  Shitja realizohet në mënyrë të mënjëhershme nëpërmjet shërbimeve Paguaj Tani apo Paguaj Më Vonë duke skanuar kodin QR nga aplikacioni Myiute. Partneri nuk ka nevojë të skanojë, printojë, dërgojë dhe nënshkruaj asnjë dokument.
 8. Fleksibilitet dhe gjithëpërfshirje financiare.
  Duke përdorur llogarinë e pagesës së partnerit ne iute, ofrohet fleksibilitet maksimal në menaxhimin e parasë në kohë reale nga ana juaj duke shmangur radhën bankare.
 9. Mbështetje dhe Trajnime.
  Ekipi i përkujdesit ndaj partnerëve mbështet me problematikat e shitjes në kohë reale. Ekipi i shitjes ndihmon shitësit e tu me trajnime.

Na lini të dhënat tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti!

Aplikim për partner