044 50 50 60 WhatsApp

Paguaj Më Vonë

Mundësitë tona të pagesave në aplikacionin Myiute e çojnë përvojën tënde të blerjeve në një nivel tjetër. Apliko për Limitin Tënd të Shpenzimit, paguaj më vonë me 0% interes dhe skano kodin QR për të paguar në dyqanet e partnerëve tanë më të mirë – një aplikacion për gjithçka! 

Limiti i Shpenzimit

Apliko për Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko sa para të presin!

Nëse shkon të blesh dhe dëshiron të paguash më vonë me këste ose ke nevojë për para, Limiti yt i para-miratuar i Shpenzimit të garanton një shumë të premtuar menjëherë.

Merr Limitin tënd të Shpenzimit dhe shiko se sa mund të shpenzosh. Aplikimi për Limitin e Shpenzimit është i shpejtë dhe falas – ti paguan vetëm sipas planit të ripagimit kur e përdor vërtet kreditin e disponueshëm.

Si të aplikosh për Limitin e Shpenzimit?

MicrosoftTeams-image (44)

Shkarko aplikacionin Myiute 

Apliko për limitin e shpenzimit

Prit për telefonatën tonë

Firmos marrëveshjen në Myiute app

Shijo paratë e disponueshme sa herë që dëshiron

Paguaj Më Vonë

Zgjedhje fleksibël dhe transparente të pagesës me këste për blerës inteligjentë.

Smart 0% – Bli tani, paguaj më vonë!

 • Pa komisione
 • Paguaj deri në 12 këste
 • Nuk kërkohet paradhënie
 • Nënshkruaj kontratën direkt në aplikacion
 • Merr miratim shpejt
 • Përfito nga ofertat speciale
 • Bli online

Flexi – Zgjidh vlerën mujore të këstit

 • Komisione të ulëta mujore
 • Paguaj deri në 48 këste
 • Nuk kërkohet paradhënie
 • Nënshkruaj kontratën direkt në aplikacion
 • Merr miratim shpejt
 • Përfito nga ofertat speciale
 • Bli online

Pagesa me kod QR

Përvoja jote e blerjeve sapo u bë më e lehtë, tani mund të bësh pagesa duke skanuar  kodin QR në dyqanet më të mira të partnerëve tanë.

Ti mund të Paguash Tani ose Më Vonë tek partnerët tanë më të mirë! Vizito pikat Partnere, skano kodin QR të iute dhe shijo blerjet e tua.

Si të përdorësh pagesat me kod QR?

MicrosoftTeams-image (44)

Hyr në aplikacionin Myiute (ose shkarkoje atë), dhe skano kodin QR të pagesës (zakonisht pranë arkës).

MicrosoftTeams-image (45)

Vendos vlerën e produktit/shërbimit dhe zgjidh llojin e preferuar të pagesës (Paguaj Tani ose Paguaj Më Vonë)

MicrosoftTeams-image (46)

iute do të të kontaktojë së shpejti për të konfirmuar zgjedhjen tënde të pagesës.

MicrosoftTeams-image (47)

Kontakto shitësin më të afërt për të finalizuar blerjen.

Shijo blerjen tënde!