044 50 50 60 WhatsApp

Paguaj Tani: pagesa të menjëhershme nëpërmjet celularit.

Me Paguaj Tani, shijo pagesa të menjëhershme elektronike, përmes skanimit të Kodit QR në dyqanet e partnerëve tanë në të gjithë Shqipërinë.

Zbulo lehtësinë dhe fleksibilitetin e produktit “Paguaj Tani”.  Edhe nëse blerja jote e dëshiruar tejkalon fondet që ke në dispozicion, shërbimi ynë i Limitit të Shpenzimit dhe Paguaj Më Vonë do të të vijnë në ndihmë për të përfunduar pagesën pa probleme.

Përfitimet e pagesave Paguaj Tani:

  • Pagesa kryhet menjëherë nëpërmjet skanimit të kodit QR.
  • Proces i sigurt, pa para fizike.
  • Mundësi për të shfrytezuar Limitin e Shpenzimit të para-aprovuar.
  • Mundësi për të Paguar Më Vonë për blerje më të mëdha.
  • E thjeshtë dhe e rehatshme – çdo gjë brenda MyiuteApp.

Bashkohu me mijëra klientë të kënaqur që kanë përqafuar shërbimet tona në mbi 1,000 dyqane në Shqipëri dhe përjeto komoditetin dhe sigurinë e Paguaj Tani.